Heittoklinikka 6.-7.1.2022

Beat Basket järjestää:

 

Samuel Haanpään heittoklinikka Järvenpäässä 6.-7.1. - TÄYNNÄ

 

Joulun välipäivinä on Järvenpäässä tarjolla taitovalmennusta isoihin koreihin pelaaville (2010 syntyneet ja sitä vanhemmat). Tervetulleita ovat niin junioripelaajat kuin aikuiset pelaajat. Heittoklinikka on avoin myös muissa seuroissa pelaaville*

Heittotaito on pelin tärkeimpiä ominaisuuksia ja nyt on tarjolla hieno tilaisuus kehittää omaa heittotaitoa yksilöllisessä pienryhmävalmennuksessa. Olipa tavoitteesi oppia heittämään paremmilla heittoprosenteilla eri etäisyyksiltä, kauempaa 3p viivasta tai nopeuttaa heittoasi, heittovalmennus auttaa sinua heittämisen osa-alueissa, joita haluat kehittää.

Valmennukset perustuvat tutkittuun tietoon, käytännön kokemuksiin ja loistaviin tuloksiin. Heittämistä harjoitellaan monipuolisesti sisältäen mm. tekniikkaharjoittelua ja heiton hyödyntämistä pelitilanteissa.

Hinta

Heittoklinikan hinta: 70e / Beat Basketin jäsen – 80e / muut
Ilmoittautumisen jälkeen saat laskun, jonka maksamalla varmistat paikkasi.

Aika ja PAIKKA - heittoklinikka on täynnä! 

To 6.1. – Pe 7.1.2022 Järvenpään lukio (Lukiokatu 1, Järvenpää)
Ryhmä 1: 9-12.00 (max 12 osallistujaa)
Ryhmä 2: 12.30 – 15.30 (max 12 osallistujaa)

Huom! Seura pidättää oikeuden muokata ryhmiä ilmoittautumisten mukaan. Ilmoittautumisen yhteydessä voit esittää toiveen, kumpi kellonaika olisi mieluisampi. Yritämme toteuttaa toiveet parhaamme mukaan.

Valmentaja

Valmennuksesta vastaa Samuel Haanpää, joka on entinen ammattilaiskoripalloilija ja nykyinen heiton opetuksen ammattilainen:

  • Toiminut heittovalmentajana aktiivisesti pelaajauransa ohella vuodesta 2012 ja ollut auttamassa pelaajia kehittymään alueellisista juniorisarjoista aina Susijengiin ja ulkomaan ammattilaissarjoihin asti.
  • Hyödyntää valmennuksissaan poikkeuksellisesti myös ansiokasta, toistakymmentä vuotta kestänyttä ammattilaisuraansa pelaajana, johon kuuluvat mm. kokemukset useista eri sarjoista Euroopan ja Amerikan pelikentiltä sekä vuosikymmen Susijengissä.
  • Valmentamisen lisäksi luennoi ja kouluttaa valmentajia heittämisen opettamisesta ja oppimisesta.
  • Valmennusmetodit perustuvat tutkittuun tietoon taidon oppimisesta, taidon opettamisesta, monipuolisiin kokemuksiin valmennus- ja peliuralta sekä käytännön tuloksiin.
  • Pitää pelaajauralta hallussaan yhä mm. yliopisto Valparaison (NCAA1) ennätyksiä: koulun historian kaikkien aikojen tarkin 3 pisteen heittäjä (44,5%) sekä eniten onnistuneita 3 pisteen koreja yhdessä ottelussa (10kpl).

Referenssejä:

Daniel Dolenc (Swans Gmunden, Itävalta): ”Samuel on kannustanut minua kehittämään heittoani vahvuuksiini perustuen ja tuonut uutta näkökulmaa sen sijaan, että olisin seurannut väkisin perinteisiä heittovalmennuksen uskomuksia. Kolmosprosenttini onkin noussut toistakymmentä prosenttiyksikköä aiemmista kausista”

Juho Nenonen (Salon Vilpas): ” Saatuani mahdollisuuden harjoitella Samuelin kanssa ensimmäisen kerran kesän 2015, voin todeta, että hänen taitoharjoittelunsa ja heitonhuoltonsa ovat parasta mitä henkilökohtaiselle taitoharjoittelulleni on tapahtunut moneen vuoteen.” (Korisliigan Vuoden kehittynein pelaaja kaudella 2015–2016)

* = Beat Basketin jäsenillä on etuoikeus paikkoihin 20.12. asti. Sen jälkeen paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ts. kannattaa ilmoittautua hyvissä ajoin jonoon varmistaaksesi paikkasi.