Kesälomaleiri 2024

 

Beat Basketin kesälomaleiri 3.-7.6.2024 

 

Beat Basketin järjestämä kesälomaleiri on tarkoitettu koripallosta innostuneille 2011-2016 syntyneille tytöille ja pojille. Leirille ovat tervetulleita Beatin omat juniorit sekä juniorit muista seuroista.

Leirillä opetellaan koripallon lajitaitoja ja pidetään yhdessä hauskaa liikunnan parissa. Viimeisenä leiripäivänä pelataan leirin päättävä leiriturnaus.

Leirin vastuuvalmentajana toimii Harri Liljelund, apuna hänellä on poikien U19 ikäluokan Suomen mestareita ja Susijengi leirityksessä olevia pelaajia. Mukana myös aiemmilta leireiltä lapsille tuttuja ohjaajia! 

AIKA: 

3.-7.6.2024 klo 9.30-15,

leiriläisiä ollaan vastassa klo 9 alkaen.

 

PAIKKA: 

Järvenpään lukio 


HINTA: 

120€

Hinta sisältää harjoitusten lisäksi päivittäisen lämpimän lounaan ja välipalan.

Leiriläisiä ei ole vakuutettu. 

 

EXTRA! Boostaa leiri SAHAn suositulla heittovalmennuksella

Saamme yhdistettyä Samuel Haanpään Sahan suositun heittoklinikan leirin yhteyteen! Leiriläisten ohjelma on mahdollista räätälöidä niin, että he pääsevät kahtena päivänä tunniksi Sahan ammatti heittovalmentajien oppiin. 

Heittovalmennukseen voi osallistua, kun korisharrastusta on jo muutama vuosi takana. Eli perusasiat ovat hallussa.Valmennuksessa keskitytään yksilötaitoihin ja harjoitukseen tulee pystyä keskittymään täysin koko harjoiteltavan tunnin ajan. Suosittelemme siis tätä vanhemmille leiriläisille. 

Voit ilmoittautua alla olevalla lomakkeella sitovasti mukaan SAHA treeniin, suunnittelemme leirin ohjelman soveltuvin ryhmin. 

HINTA: 50€ lisänä leirin hintaan 

 

Ilmoittautuminen 19.5. mennessä.

Mukana jo upea määrä leiriläisiä, leiri päästään siis toteuttamaan! 

 

 

Ilmoittaudu tästä 

*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Ethän ole robotti? Kirjoita yhteenlaskun vastaus alle.

viisi + kolme =