Pirkka Street Basket 2023

 

 

Pirkka Street Basket -katukoristurnaus järjestetään jälleen!

 

Tulkaa mukaan pelaamaan maanantaina 22.5.2023 

 

Ilmoittautuminen päättynyt, otteluohjelma työn alla. 

 

 

****************************************************

Tervetuloa viettämään vuoden hauskinta koulupäivää! 

 

Pirkka Street Basket on katukoristapahtuma alakoululaisille. Tapahtumassa pelataan 3 vs. 3 -pelejä yhteen koriin etukäteen ilmoitetuilla joukkueilla. Tarkoituksena on järjestää vuoden hauskin koulupäivä, jossa pelataan korista – muttei liian tosissaan! Tehtyjä koreja tuuletetaan, pelien välissä tanssitaan musiikin tahdissa ja kavereita kannustetaan kentän laidalla. Tässä tapahtumassa ei ratkota sarjojen voittajia, vaan palkinnot saavat parhaat kannustajat ja temppuilijat. 

Pirkka Street Basket 2023 on osa Suomen Koripalloliiton ja K-ryhmän päivittäistavaratoimialan Pikkusudet-yhteistyötä, jonka tavoitteena on edistää lasten liikunnallisuutta.

Vuoden hauskin koulupäivä Pirkka Street Basket -katukoristurnaus järjestetään

maanantaina 22.5.23 K-Supermarket Pajalan pihalla  

 

Jokaisen joukkueen peleihin varataan noin kaksi tuntia aikaa. Joukkueet pelaavat turnauksessa useamman ottelun, pääsääntöisesti 3-4 peliä per joukkue. 

Peliaika Street Basketissa on 10 minuuttia. Turnaus pelataan 3 vs 3 peleinä. Suositeltu pelaajamäärä joukkueessa on 4-5 pelaajaa/joukkue.
Kaikki sarjat pelataan sekasarjoina (pojat ja tytöt sekaisin). Pidätämme oikeudet muutoksiin sarjojen yhdistämisestä.

Sarjat:

1lk

2lk

3lk

4lk

5lk

6lk

Ilmoittautuminen turnaukseen alla olevan lomakkeen kautta 8.5.2023 mennessä.

Otteluohjelmat lähetämme ilmoittautuneille noin viikkoa ennen tapahtumaa. Samalla lähetämme myös vielä tarkempia ohjeita tapahtumasta. 

Merkitsethän ilmoittautumisen yhteydessä tarkan oppilasmäärän, joka osallistuu tapahtumaan, tähän lukumäärään lasketaan kaikki oppilaat, jotka ovat paikalla - pelaajat ja kannustajat. K-Supermarket kauppias tarjoaa välipalan oppilaille, jotka ovat mukana tapahtumassa.

Koululta kannattaa harkita retkieväiden tilaamista lounaaksi! 

Lisätietoja Pirkka Street Basketista:

Mari Orlo

mari.orlo@beatbasket.fi