Seuratuotteet

Seuramallisto

 

Seuramalliston tuotteita voi tilata 3-4 kertaa vuodessa. Pääsääntöisesti tilaus tehdään kaksi kertaa syys- ja kaksi kertaa kevätkaudella tarpeen mukaan. Tuotteet toimittaa Ballzy. Ensimmäinen tilauskerta on viikolla 3-4/2019.

 

Joukkueenjohtajat koordinoivat oman joukkueensa tilauksen. Tuotteet ja niiden hinnat ovat ennakkoon nähtävillä tämän sivun alareunassa olevista linkeistä. Mikäli tilaaja on joukkueen ulkopuolinen taho pitää tilaus tehdä suoraan Pasi Liimataiselle, pasi.liimatainen@beatbasket.fi . Tilaukset toimitetaan joukkueiden tilausten yhteydessä.

 

Kaikki mallit ovat saatavilla miesten-, naisten- ja lasten koossa.

 

Kaikkiin t-paitoihin, collegepaitoihin sekä huppareihin on mahdollista painattaa joko logo tai tekstiprintti alla olevan listan mukaisesti. Muiden tuotteiden painatus mallistokuvien mukaisesti.

* Hinnat sisältävät BEAT-logo tai -tekstipainatuksen

* Nimipainatus 5€

* Numeropainatus 3€

 

* Painatusvaihtoehdot:

  • T-paidat (lyhyt- ja pitkähihainen): mahdollista ottaa joko tekstipainatus tai pieni logo
  • Huppari (ei vetoketjua) ja gollegepaita: mahdollista ottaa pieni tai iso logo (ei tekstiä)
  • vetoketjullien huppari: ainoastaan pieni logo

    * Lämppäpaidan hinta sisältää numeropainatuksen.

 

Sukissa, pipoissa ja juomapulloissa on minimitilausmäärä/tilauskerta. Jos minimitilausmäärää ei saada kasaan, näitä tuotteita ei välttämättä tilata.

 

Seuran nettisivuilla sekä liitteenä on tilauslomake (excel-taulukko), joka täytetään joukkuekohtaisesti https://www.beatbasket.fi/seuratuotteet/

Tilaukset tehdään Ballzyn toivomuksesta excel-taulukkoon. Ballzyn nettisivuilta ei voi suoraan tilata Beat Basketin seuratuotteita!

* mikäli tuotteisiin tulee painatus, kunkin tuotteen kohdalle taulukkoon tehdään lisärivejä ja näille riveille lisätään painatustiedot: yksi per rivi

 

Seuramalliston tuotteita on mahdollista sovittaa. Samat sovitusvaatteet kiertävät kaikilla seuran joukkueilla. Sovitus järjestetään harjoitusten yhteydessä. Sovitusvaatteiden siirto joukkueiden välillä hoidetaan aikataulun mukaisesti myös jojojen toimesta ellei muuta sovita.

Sovitusvaatteet on pidettävä siistissä järjestyksessä. Seuraavalle joukkueelle ei saa viedä kasaa vaatteita epämääräisessä mytyssä.

 

HUOMIOITAVAA:

* Sovitus ennen harjoituksia. Harjoitusten jälkeen sovitus vain suihkussa käynnin jälkeen (koskee kaikkia ikäluokkia!) sekä vain mikäli toisella joukkueella ei ole sovitusaikaa varattuna.

* Vaatteet eivät saa pyöriä pitkin pukuhuoneen lattiaa

* Suositus on, että ne, jotka haluavat tilata seuramalliston tuotteita, ovat paikalla silloin kun oman joukkueen sovitus on järjestetty.

* Koska seuratuotteet tehdään tilaustyönä, tuotteilla ei ole palautusoikeutta, ellei tuotteessa on vikaa tai se on rikki. Sovitukset kannattaa tehdä huolellisesti!

 

Seuramalliston sovitusaikataulu

Aikaa sovitukseen ja tilausten tekemiseen on noin kaksi viikkoa. Tämän vuoksi jokaiselle joukkueella varataan yksi sovituskerta, jotta mallisto ehtii kiertää kaikilla joukkueilla.

 

* HUOM! Taulukkoon merkitty aika on harjoitusten aloitusaika. Sovitukselle varataan aika ennen harjoitusten alkua.

* Mikäli joukkue ei ole tilaamassa mitään, ilmoitus siitä jojojen whatsapp-ryhmään, jotta sovitusmallistoa ei turhaan siirrellä paikasta toiseen

 
PäiväPaikkaAikaJoukkue
Maanantai 7.1.Koivusaari17:30T04-05
 Koivusaari 19:00A-tytöt+T02
 Koivusaari20:30Zone
Tiistai 8.1.Koivusaari16:30P04-05
Keskiviikko 9.1.Koivusaari16:30T06
 Koivusaari18:30T07-08
 Koivusaari19:30P06-07
Torstai 10.1.Mankala18:00T09
 Mankala19:15P08
Perjantai 11.1.Anttila18:00P11-12
Sunnuntai 13.1.Anttila9:45Koriskoulu
Keskiviikko 16.1.Liikuntahalli18:00P09-10
    
    

 

Valmis tilauslomake toimitetaan Pasi Liimataiselle sähköpostilla (pasi.liimatainen@beatbasket.fi) viimeistään 18.1.2019 mennessä.